"Смърфовете" картотекираха Гара, Котев и Данчо Тодоров за мача с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
17:21 / 26.02.2010
5940
Ръководството на Локомотив Пловдив картотекира днес дошлите от ЦСКА Кирил Котев и Йордан Тодоров, както и Гара Дембеле и Костадин Гаджалов, чиито жълти карти пристигнаха. Първата част от днешната тренировка протече на помощното игрище, а след това Шенсой закри следващата част от тактическото си занимание, което беше на официалния терен. Веднага след това черно-белите заминаха за София, където отседнаха на режим в комплекс Царско село.

Халфовете Красен Трифонов и Милан Милутинович отпаднаха от състава за утрешното гостуване на ЦСКА. Трифонов е с контузия в глезена, получена в края на контролата с Брестник, и в момента лекарите го лекуват с инжекции. Милутинович пък не успя да се пребори с конкуренцията за място в отбора и наставникът Наджи Шенсой предпочете да го остави в Пловдив. Мача с ЦСКА ще пропусне и Дани Кики, който изтърпява наказание още от градското дерби с Ботев. От трениращите в момента с първия отбор футболисти извън групата останаха вратарят Иван Църваришки и централният защитник Георги Бъчваров.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача с ЦСКА:

Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Бенжелюн Юнес, Валентин Георгиев, Костадин Гаджалов, Ангел Йошев, Кирил Котев, Даксон да Силва, Евертон Джилио - Том, Боян Илиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Гара Дембеле.



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).