Шестима от Локо пропуснаха днешната тренировка, търсят си отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
18:23 / 22.02.2010
6256
Наджи Шенсой няма да разчита на някои от играчите на Локомотив Пловдив през пролетта. От днешната тренировка отсъстваха Веселин Марчев, Христиан Попов, Георги Данов, Мартин Сечков, Фелисиен Сингбо и Цветелин Радев, научи Plovdiv24.bg. Част от тях ще играят под наем в други отбори, докато други може да разтрогнат по взаимно съгласие и да станат свободни агенти. Марчев, Попов и Радев най-вероятно ще играят като преотстъпени във Вихрен. Данов ще играе в местния втородивизионен тим Брестник. Бенинецът Сингбо ще разтрогне с тима по взаимно съгласие, но се е разбрал с ръководството да не преминава в друг български тим.

Трима от гласените за напускане - Георги Бъчваров, Трезор Лунтала и Рангел Абушев тренираха днес и най-вероятно ще останат в тима и през пролетния дял. Абушев обаче ще играе само в дублиращия състав. Футболистите и в момента водят преговори с Локомотив, с мениджърите си и с други отбори за това къде ще продължат кариерите си. Ръководителите в Локо заявиха след мача с Брестник, че бройката на футболистите в тима трябва да бъде намалена.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).