Акрапович отново е безработен! Издържа само 8 мача, в които тимът му вкара едва 4 гола

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
16:44 / 26.10.2022
7076
Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София Бруно Акрапович приключи авантюрата си в Саудитска Арабия, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Босненският специалист издържа едва 8 официални мача начело на новака в местната елитната професионална лига Ал Уехда (Мека).

"Ръководството на клуба официално прекрати договора на босненеца Бруно Акрапович - треньор на първия отбор на Ал Уехда. Раздялата е по взаимно съгласие, като ръководството благодари на Акрапович и неговия помощник за досегашната му работа в клуба", гласи официалното съобщение от Ал Уехда (Мека).

Plovdiv24.bg уточнява за читателите си, че раздялата идва след загубата на Ал Уехда с 0:1 при гостуването на Ал Итихад Джеда в двубой от 8-ия кръг.

Под ръководството на Бруно Акрапович тимът му постигна 2 победи, едно равенство и 5 загуби, като головата разлика е 4:9. В момента Ал Уехда е на 12-о място във временното класиране (от общо 16 отбора) с актив от 7 точки.

Любопитен е фактът, че на поста на Бруно вече е назначен чилийският треньор Хосе Луис Сиера. 53-годишният специалист бе наставник на бившия вратар на черно-белите Мартин Луков, когато двамата бяха част от друг елитен клуб от Саудитска Арабия - Ал Тай.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).