Локо победи с 1:0 Брестник в дебюта на Котев и Данчо Тодоров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (112)
16:53 / 20.02.2010
13527
Локомотив Пловдив победи с 1:0 Брестник в последната контрола на тима преди старта на шампионата, която се игра на стадион "Пловдив". "Смърфовете" биха с гол малко преди края на бразилеца Евертон Джилио - Том. Повторен дебют за Локо направи шампиона Кирил Котев, а първи мач за "смърфовете" изобщо изигра Йордан Тодоров. Двамата, заедно с останалите нови попълнения от както Коко Динев взе отбора, бяха представени малко преди мача пред многобройната публика на Локо. Самото представяне на тима бе излъчено пряко в Plovdiv24.bg, а откъс от живото излъчване можете да видите във видеосекцията.

Локомотив владееше през повечето време топката и създаваше повече опасности, въпреки че в началото започнаха малко по-спокойно, докато разузнаят съперника. До почивката три от новите попълнения имаха много добри възможности за гол, но вратаря на Брестник Личев се намесваше стабилно. С гола се разминаха Здравко Лазаров, Йордан Тодоров и Кирил Котев след удар с глава.

През второто полувреме в игра влезна почти изцяло нова единадесеторка. Те също имаха проблеми със създаването на опасности пред противниковата врата в началото, но след 10-ина минути започнаха да застрашават по-често противника. На няколко пъти Чиликов, който влезна след почивката се разминаваше с гола. В средата на втората част Тишлиев от Брестник получи червен картон, а на негово място влезе резерва, както традиционно се прави в контролите. По същият начин в 85-ата минута резервният вратар бе изгонен за фаул срещу откъсналия се Красен Трифонов. На вратата обаче влезе полеви играч. Именно на него Евертон Джилио - Том вкара директно от пряк свободен удар за победата с 1:0.

Двубоят бе последен от подготовката на Локомотив преди старта на шампионата. "Смърфовете" излизат срещу ЦСКА в първи двубой от пролетния дял в събота от 16:45 в столицата.


Виж коментарите (112)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).