Представянето на Локо със сигурност на стадион Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (120)
16:39 / 18.02.2010
11500
Ръководството на Локомотив Пловдив ще ползва в събота за представянето на отбора за новия полусезон стадион "Пловдив", научи Plovdiv24.bg. Проблемът със съоръжението бе, че теренът е зазимен и след снеговете е с натрупан по него сняг.

Все пак от Локомотив са успели да убедят общинската администрация, че двубоят ще предизвика сериозен интерес сред "черно-бялата" половина на града и трябва да се играе в Пловдив, а не някъде извън града. Така Локомотив поема ангажимент да изчисти терена от снега, а след двубоя да бъдат изчистени и боклуците по стадиона, като "смърфовете" ще заплатят и тарифата за ползване.

Феновете също трябва да са по-въздържани, като не трябва да хвърлят бомбички по пистата около терена, която е една от модерните в България и бомбичките могат да я повредят. Представянето на тима ще започне в 14 часа тази събота и на него се очакват много фенове, които да посрещнат тима, вече собственост на Коко Динев.


Виж коментарите (120)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).