Бултраси хвърлиха запалка и монета към Сватбата, ще има наказание и за лазера

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:25 / 20.10.2022
3483
Недоволни фенове на Ботев (Пд) замерваха с предмети съдията Ивайло Стоянов - Сватбата и помощниците му след края на снощния мач срещу ЦСКА-София, завършил 0:1 за "армейците". От трибуната в "Коматево" полетя запалка и монета от 20 стотинки, но полицаите реагираха с щитовете си и не се стигна до по-сериозен инцидент.

Случката бе описана от дежурния делегат, което означава, че със сигурност ПФК Ботев ще отнесе парична глоба заради хвърлените към терена предмети.

"Жълто-черните" отново ще бъдат санкционирани и заради заслепяване с лазер. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че за подобно деяние клубът бе глобен с 1000 лева за предишния двубой срещу Пирин. В снощния мач срещу ЦСКА-София също бе направен опит да се заслепи Дюкенс Мазон по време на изпълнението му на дузпата, която всъщност донесе победата за столичния тим.

Гледайте в прикаченото видео как беше "обстрелвана" с предмети съдийската бригада!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).