ПФК Ботев за мача с ЦСКА: Да спечелим за пореден път битката на терена и трибуните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:54 / 18.10.2022
2919
Ботев (Пловдив) приема ЦСКА-София в отложена среща от 5 кръг на Първа лига. Двубоят е в сряда от 18:45 часа на базата в "Коматево". Това се явява мач номер 141 между съперничеството на двата отбора.

"Призоваваме Ботевистите да изпълнят трибуните на Футболен комплекс “Ботев 1912" и за пореден път да спечелим битката на терена и трибуните", обявиха от "жълто-черния" клуб.

Ето как от ПФК Ботев представиха информацията за предствоящия двубой с "армейците":

"Канарчетата" излизат мобилизирани за нови 3 точки след победата над Пирин (Благоевград) с 3:1 в Пловдив. “Жълто-черните" надиграха своя съперник и заслужено се поздравиха с четвърти пореден домакински успех от началото на сезона.

В състава се завръщат Виктор Генев и Антоан Бароан, които пропуснаха срещата с Пирин (Благоевград) поради натрупани жълти картони. Николай Минков също ще бъде на линия, който пропусна двубоя с Пирин (Благоевград) поради травма.

От своя страна, ЦСКА-София пристига в Пловдив след като се наложи с 4:0 срещу състава на Хебър (Пазарджик) в мач от 13 кръг на Първа Лига.

В последните 3 срещи между двата отбора, “канарчетата" записват победа, равенство и загуба.

Билети за срещата са достъпни в системата на Eventim.

Пропуски ще се продават и в клубния фен магазин, а касата пред "Футболен комплекс Ботев 1912" ще отвори два часа преди началото на двубоя. Билетите са на обичайните цени:

Централна трибуна - 10лв

Трибуна Юг - 8лв

Сектор Гости - 8лв

Предишен мач: БОТЕВ (3-4-1-2) Хидайет Ханкич, Па Конате, Мохамед Брахими, Емануел Току, Джеймс Ето‘о, Самуел Супрайен, Реда Рабей, Димитър Тонев, Джаспър Ван Хертъм, Елвис МануРоберто Пунчец;

Предишен мач: ЦСКА-София (3-5-2) Бусато, Турицов, Матей, Петров, Де Нойер, Юга, Линдсет, Марселино, Гарсес, Назон, Шагоян


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).