Димитър Илиев: Вкарвам във втори мач, това си е събитие за мен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
20:06 / 17.10.2022
3520
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе избран за Играч на мача при победата над Славия с 3:0 на "Лаута". Лидерът на черно-белите се отчете с гол и асистенция.

Ето какво заяви Илиев след края на двубоя срещу Славия:

През по-голямата част от мача бяхме по-добрият отбор и по-агресивният. С ръка на сърцето трябва да кажем, че и късметът ни покри. Съперникът пропусна чисто положение в началото на двубоя. След това заиграхме с повече спокойствие и бяхме пълни господари на терена.

Знаехме, че ще се отворят много пространства. Радостното е, че успяхме да се възползваме, макар и не на 100 процента. Ако гостите бяха повели, мачът щеше да стане по-труден. Смея да твърдя, че след 20-ата минута бяхме много по-добри от Славия.

Тук на Лаута никой няма да си тръгва лесно с 3-те точки. За съжаление предишният мач бе такъв. Трябва да продължаваме да работим, да затвърждамваме добрите резултати. Защото 3:0 срещу Черно море и 3:0 срещу Славия - тези отбори много рядко губят с такива резултати.

На мен не ми тежи това, че не вкарвам. Важното е отборът да печели. Виждате, че ние имаме 9 победи от 13 мача - това са супер резултати. Вече вкарвам в два мача - това си е събитие, като се има предвид как почнах сезона. Карагарен ми каза преди мача: "Днес ти ще ни изкараш". Позна. Другия път той ще го направи. 

Левски загуби инерцията ,която имаше. Сега са разклатени и трябва да се възползваме. На Герена естествено няма да е лесно. Ние сме в подем, надявам се стадионът да е пълен, да стане хубав мач, пък нека по-добрият да победи.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).