Честит рожден ден на Валери Домовчийски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:03 / 05.10.2022
1324
Капитанът на Марица (Пловдив) Валери Домовчийски празнува днес рожден ден. Нападателят навършва 36 години. Домо, както го наричат съотборници и приятели, е двукратен шампион на България с Левски, Два пъти носител на Купата на България и два пъти на Суперкупата на страната. Има 3 мача в груповата фаза на Шампионска лига, а през сезон 2005-2006 е четвъртфиналист в турнира за Купата на УЕФА с отбора на Левски.

В кариерата си е играл още за тимовете на Херта (Берлин), Дуисбург, Ботев (Пд), Черно море, Левадиакос, Славия, Верея и Ботев (Враца).

"Честит рожден ден на капитана на "Марица" ВАЛЕРИ ДОМОВЧИЙСКИ! Нека бъде здрав и много щастлив! Желаем му още много футболни победи и безброй красиви моменти с хората, които обича", написаха по този повод от ПФК Марица.

Екипът на Plovdiv24.bg също честити рождения ден на Валери Домовчийски и му пожелава здраве, късмет и успех, с каквото се захване!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).