Копич: Горд съм от своя отбор! Няма да коментирам качествата на Михаил Прокопиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:59 / 30.09.2022
5185
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Копич обяви, че е горд със своя отбор след минималната победа над Славия с 1:0. Хърватският специалист бе доволен от факта, че всеки един от неговите футболисти е дал максимума от възможностите си на терена.

Ето какво заяви Копич след края на мача в "Коматево":

Мисля, че и двата отбора се справиха добре и се получи страхотен мач. Имаше много положения, червен картон, греди. През първото полувреме имахме някои чисти положения. Знаехме, че Славия е добре организиран отбор и че чака за своите моменти.

След червения картон променихме начина на игра, а дисциплината ни в тактически план беше на ниво. Горд съм от своя отбор! Дисциплината и организацията ни на игра бяха на високо ниво. Момчетата опитваха да печелят всеки един дуел на терена. Това, което мога да кажа, е, че всички, които днес бяха на терена, дадоха максимума от възможностите си.

Да, Михаил Прокопиев засега е при нас на проби. Няма как в момента да коментирам какви са впечатленията ми от него.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).