Това чаровно момиче е световен шампион по карате! В Асеновград я наградиха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:03 / 29.09.2022
9583
Общо 6000 лева отпуска община Асеновград за местния Спортен клуб по киокушин "Оками Дожо". Средствата се дават с решение на местния парламент по предложение на кметската администрация. Сумата е отделена за Никол Харизанова и треньора й Петко Чирпанлиев (по 3000 лева), във връзка с постигнати високи успехи на момичето.

На Световно първенство по карате киокушин, провело се през юни във Валенсия, Испания, състезателката се е класирала на I място. Премията се отпуска съгласно общинската наредба за финансово подпомагане на спортни клубове. Харизанова е постигнала победата след продължителна и усилена подготовка в зала.

Успехът на спортистката е доказателство, че Асеновград се утвърждава като един от центровете в развитието на киокушин карате на територията на цялата страна, похвалиха се от Община Асеновград.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).