Ристовски към българите: Добре дошли в Македония. Сега е наш ред да ви посрещнем по европейски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:30 / 26.09.2022
4983
Капитанът на националния отбор по футбол на Република Северна Македония - Стефан Ристовски, използва профила си в социалните мрежи, за да призове за европейско посрещане на българския отбор в предстоящия тази вечер мач от Лигата на нациите. Защитникът е контузен и ще пропусне двубоя срещу България от 21.45 часа в Скопие.  

"Добре дошли в Македония... Сега е наш ред да ви посрещнем по европейски"… "Успех, братя мои", написа Ристовски в социалните мрежи.

Сторите на футболиста в Инстаграм беше озвучено, като за фон звучеше станалата много популярна в социалните мрежи в последните месеци песен "На китарата Васко Жабата“.

Интересът в Скопие за мача Северна Македония – България е много голям. До днес сутринта са продадени над 20 000 билета за стадион "Тодор Проески“.

Очаква се продажбите да продължат да растат и нищо чудно съоръжението с капацитет 32 000 седалки почти да се напълни.

Местните фенове подготвят много плакати и транспаранти, с които да подкрепят любимците си.

Припомняме, че мачът в Разград през юни между двата отбори завърши 1:1.

В нашата група на върха е Грузия. Северна Македония е втора с точка повече пред България, а при победа ние ще заемем тази позиция.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).