И при новия треньор няма промяна! Дубълът на Ботев отнесе 5 гола в Русе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:24 / 10.09.2022
3023
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) записа най-тежката си загуба от началото на сезона във Втора лига. Жълто-черните бяха разгромени от Дунав с 0:5 в двубой от 9-ия кръг, който се игра на градския стадион в Русе.

Възпитаниците на треньора Неманя Миланович изоставаха само с едно попадение 25 минути преди края на мача, но рухнаха в заключителната част.

Мартин Костадинов откри резултата в 25-ата минута, а интрига в двубоя съществуваше до 65-ата, когато опитният Мирослав Будинов удвои. Само 3 минути по-късно "драконите" получиха дузпа, която бе реализирана за 3:0 от Йордан Димитров.

Мирослав Будинов вкара втория си гол в мача в 79-ата минута, а окончателното 5:0 фиксира Диян Димов в 82-ата минута.

По този начин "канарите" останаха на последно място в класирането с актив от 2 точки, а по-притеснителното е, че са отбелязали едва два гола от началото на сезона.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Костадин Татаров, Мирослав Георгиев, Мартин Христов, Хуго Аззи, Димитър Балинов, Лъчезар Балтанов (капитан), Точукву Ннади, Бисер Бонев, Юсеин Касов, Самюел Акере.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).