Фенклубът на Локо: Безуспешен жълто-кафяв опит за изкривяване на факти на примитивите от сектора за гости

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:18 / 06.09.2022
6684
Фенклубът на Локомотив Пловдив опроверга изложените от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив факти за началото на ексцесиите в градското дерби. Както вече информирахме, "жълто-черните" фенове показаха видео от 4-ата минута на двубоя, когато запалена факла е хвърлена към сектора за гости.

Сега обаче от "Лаута" показаха с ново видео, че всичко всъщност започва още преди първия съдийски сигнал на Волен Чинков.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Фенклуб Локомотив Пловдив:

Вчера беше публикувана жалка по съдържанието си и намеренията си декларация от фенклуба от покрайнините на Пловдив. Жалка, защото съдържа само лъжи, от началото до края си. Лъжи и прехвърляне проблема от болната глава на здравата.

Хубавото е, че и ние, и авторите на безуспешните жълто-кафяви опити за изкривяване на фактите знаем, че написаното не отговаря на истината – както винаги. Лошото е, че на авторите на декларацията не им пука от този факт. За примитивите от сектора за гости не е проблем и нямат скрупули да лъжат и да разпространяват невярна информация – за да опитат да прикрият стореното от тях.

А фактите са: първата ракета излита от сектора за гости още преди да е даден първият съдийски сигнал! Още преди да е даден първият съдийски сигнал! Това се вижда ясно в прикаченото видео.

Защо се случи това? Отговорът е само един – хулиганът скрит зад полицейски пагони Иван Елшишки. Всеки път, когато спринтьорите изстрелват ракети, Иван Елшишки е на поста си и "пази“. Кого пази Иван Елшишки? Дали спи спокойно?

Кого пази полицията? Защо полицията задържа само един човек, при изпочупени 130 седалки и изстреляни над 10 ракети по публиката на Локомотив?

Не за първи път тези индивиди изстрелват ракети по хора, удобно скрити зад полицейските щитове. Това е тяхна обичайна практика. Справка – мачовете им с Левски, Арда, предишното дерби в Коматево. Какво трябва да се случи, за да се вземат мерки? Защо полицията не намери тези ракети у привържениците на гостите, за които това е рецидив?

Може би Иван Елшишки знае.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).