Министър и голям полицейски шеф видяха ексцесиите на "Лаута", линейка оказа помощ на ранен човек

Автор: Стойчо Генов
Коментари (17)
12:51 / 04.09.2022
12480
Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и шефът на Национална служба "Полиция" Атанас Илков изгледаха на живо от официалната ложа на "Лаута" снощното дерби на Пловдив, в което Локомотив победи Ботев с 1:0, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двамата началници видяха с очите си ексцесиите по трибуните, предизвикани от гостуващите привърженици, които изстреляха над 10 ракети към феновете на Локомотив, а освен това потрошиха и запалиха близо 100-ина седалки.

В средата на първото полувреме по сигнал за ранен човек бе повикана по спешност една от линейките, която се отправи зад Трибуна Спортклуб, видя Plovdiv24.bg (разгледайте снимките в прикачената галерия). От пловдивската полиция все още не са излезли с официално съобщение, но по непотвърдена информация ранен е бил един от жандармеристите.

През следващата седмица се очаква и решението на Дисциплинарната комисия към БФС, която със сигурност ще наложи сериозни санкции за ПФК Ботев. Освен това "жълто-черният" клуб ще бъде задължен да възстанови щетите, нанесени от бултрасите на стадиона.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).