Крушарски за феновете на Ботев: Ако аз бях шеф на полицията, щях да ги изрина с лопатата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
10:06 / 04.09.2022
6017
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски логично бе щастлив след победата над Ботев с 1:0 в пловдивското дерби. Бизнесменът напусна с настроение стадиона в "Лаута", но осъди поведението на привържениците на гостуващия отбор.

Ето какво каза Крушарски пред журналистите след края на дербито:

Нали знаете, че където съм аз, там е и победата. Аз съм фен на Локомотив. Локомотивът от днес тръгва пак по надолнището. Оттук нататък момчетата ще вдигнат духа. Когато съм казал нещо, то винаги е ставало. Щом вътрешният глас ми говори. Можех да ви кажа и точния резултат, ама щяхте да го играете в тотото.

Аз съм един от талисманите на Локомотив. Фланелката ми стои горе, най-нависоко. Да, все още имам участие в управлението на клуба.

Полицаите ги е страх. Като ги е страх, тогава да не пускат феновете на стадиона. Такива в Аржентина и Бразилия изобщо не ги допускат да влизат вътре, а ние им позволяваме да хвърлят ракети. И полицията в същото време ги пази. Ако аз съм им шеф на полицията, досега да съм ги изринал тези фенове с лопатата. Нямаше да има никакви успехи в това начинание. Не дай си боже да утрепат човек. Тогава кой ще е виновен? Чакаме това да стане и тогава ли ще взимаме решение? Ще предложа на БФС на такива мачове феновете на гостите да не стъпват на стадиона.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).