Бареков, Андреев и компания се опитват да яхнат и "новия" Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
12:30 / 31.01.2010
13460
Вчера в хотел Империал се проведе тайна среща, на която бяха обсъдени конкретни действия за възраждането на славния пловдивски клуб, който вече 10 години бива унищожаван от Христолов.

Както Plovdiv24.bg първи писа бяха набелязани конкретни точки за спасението на Ботев. Първата е регистриране на ново АД, което да вземе лиценза на футболния клуб, като целта му няма да е издръжка на отбора, а само лиценза, след това дружеството ще предостави безвъзмездно акции на инвеститори. Втората точка е ликвидация на сегашното акционерно дружество.

На срещата присъстваха почти всички клубни легенди, влиятелни бизнесмени, водещи хора от агитката на "канарчетата" и представители на пловдивската община.

Неприятно впечатление на много от поканените направи факта, че изгоненият неотдава от бТВ телевизионер Николай Бареков иззе функцията на водещ на срещата.

В момента Бареков е пряк началник на Христо Андреев и Борислав Димитров, а не е тайна с чии пари последните двама се опитаха да купят Ботев от Христолов. Те също присъстваха на срещата.

Фактът, че Бареков се опитва да се изявява като тартор на срещата, предизвика разочарование у част от присъстващите. Преди година много хора бяха съгласни Ирен Кръстева да придобие Ботев, само за да се отърват от Христолов, но дали са съгласни парите на Кръстева да бъдат намесвани в "новия" Ботев?



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).