Наглият Лечков: Въндев е слаб футболист и прост човек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
19:45 / 29.01.2010
7918
Тези дни дружината, която по неведоми стечения на обстоятелствата управлява родния футбол, надроби поредната си каша. Лечков и компания за пореден път показаха, че стоят над закона, че дори и над собствените си правила.

Бившият таран на Локо Явор Въндев, който е пред завръщане при "черно-белите", вече четири месеца не е получавал заплатата си в Сливен. Логично голмайсторът се опита да разтрогне договора си, като естествено има пълни основания да го направи.

Има, ама не и в родното БФС, където Лечков, Михайлов и компания са го обърнали на пълна бащиния и се решава само каквото на тях им е удобно.

От футболната централа щяха да си чупят пръстите от бързане да разтрогнат договорите на всеки един футболист на Ботев, пожелан от "удобен" и "приближен" отбор. Правеха го разбира се донякъде с основание, след като Христолов не си плащаше на футболистите.

Трагичното е, че сега следвайки своите правила, а и копирайки своите действия, от БФС трябва да разтрогнат и договорите на искащите да се махнат от Сливен. Трябва, но ако мерят с еднакъв аршин.

Според футболната ни централа Въндев е футболист на Сливен и няма основание да разтрогне. С какво ще се прехранва си е негов проблем, дано да е пестил при престоя си в Локо.

Още по-фрапантното в случая е, че "героите" дори не се срамуват от действията си. Вместо да се скрие в някоя изба на сливенската си дискотека, след като тези дни излязоха интересни факти около отбора му, Лечков не се посвени да се изпъчи гордо и да заяви: "Приказки на хора под нивото ми няма да коментирам, Въндев е не само слаб футболист, но и прост човек".

Коментарът го оставяме на вас.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).