Кметът: Само Христолов е виновен за състоянието на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
09:33 / 28.01.2010
10627
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов коментира обвинения, отправаени от Христолов, че е обещал пари за футболния клуб от бюджета, но не след като е избран за кмет е забравил за това. "По никакъв начин не обръщам внимание на поредните бълнувания на този компрометиран и низвергнат от футбола човек. Едва ли има пловдивчанин, който да не знае до какво дередже той докара най-стария футболен клуб в България. Ще кажа само, че за пореден път ставаме свидетели на неадекватността и безсилието му", коментира Атанасов.

"Когато за всички е очевадно, че не можеш да решиш даден проблем, най-доброто решение е да се оттеглиш, но за такава стъпка се иска мъжество и достойнство, каквото явно липсва в този случай. Ще припомня само, че на кметските избори през 2007-а аз получих одобрението на повече от 53 процента от пловдивчани и всякакви намеци и внушения, че въпросната персона има нещо общо с това, са нелепи. Освен това и малките деца знаят, че футболен клуб Ботев е частно дружество и по закон общината не може да му даде дори една стотинка. Няма да изреждам какво съм направил за това нещата в клуба да тръгнат в добра посока, тъй като ще бъда упрекнат в пристрастност, но на този етап вече не виждам кой и как би могъл да помогне. Отговорността се пада на един човек и той е собственикът на клуба", довърши Славчо Атанасов.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).