Мароканец от Метц пристигна в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
16:11 / 25.01.2010
5114
Марокански халф пристигна на проби в Локомотив. Поредният чуждестранен играч е 18-годишен, има френски паспорт и се казва Амир. Той е в Сандански от събота, но не взе участие в първата контрола за зимната подготовка срещу Вихрен. Ден по-късно проведе първата си тренировка, водена от Наджи Шансой, в компанията на само 5-ма футболисти. Останалите поучиха почивка за последния ден от седмицата.

Междувременно нападателят Гара Дембеле подписа договор с пловдивчани, като се присъедини към останалите нови - Борислав Хазуров, Йонес Бенджалон, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Костадин Гаджалов и вратаря Иван Царевишки.
От лагера в югоизточния град си тръгна германецът Адриан Шедлински, който бе контузен преди проверката с Вихрен. Това е вторият освободен след Ибрахим Атику, за който бе установено, че има сърдечни проблеми.

В сряда локомотивци ще изиграят втората си контрола срещу тима на Методи Стойнев Септември (Симитли), а в събота лагера приключва с проверка срещу Миньор (Перник) на стадиона на дупнишкото село Мурсалево.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).