Локо направи 0:0 с Вихрен в първата си контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
16:00 / 23.01.2010
8308
Две коренно различни селекции на Локомотив изиграха контрола срещу Вихрех, завършила 0:0. Треньорът на "смърфовете" Нанджи Шенсой използва един отбор преди почивката и нови 11 през втората част.

През първото полувреме възможности да поразят вратата на санданчани имаха Даксон Да Силва, както и новите попълнения Бенджалюн, Хазуров и Здравко Лазаров.

През второто плувреме "резервната" селекция на Шенсой не успя да се сработи достатъчно бързо на терена и липсваха чисти положения за гол. "Смърфовете" се отчетоха само с няколко далечни удара.

От Вихрен се отличи бившият играч на "черно-белите Джаейоба, който на няколко пъти затрудни вратарите на Локо, акто рпеди почивката бе близо и до отбелязване на гол.

Срещата бе наблюдавана от новия финансов благодетел на тима от "Лаута" Костадин Динев.

Локо (1-во п.): Акалски, Мечечиев, Гаджалов, Габор, Даксон, Дани Кики, Здравко Лазаров, Бенджалюн, Кюмюрджиев, Тума и Хазуров

Локо (2-ро п.): Царваришки, Сечков, Радев, Георгиев, Йошев, Попов, Чипев, Марчев, Дамбеле, Данов, Трифонов



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).