Христолов пак се скри от феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (108)
11:02 / 22.01.2010
16321
Димитър Христолов не изпълни обещанието си от началото на седмицата пред феновете да им подари клуба, ако до днес няма сделка с италианците. Съвсем очаквано, той не се яви пред 50-ината фена, които се събраха днес в студа пред офиса му в ЖК Тракия, видя репортер на Plovdiv24.bg. По думите на портиера, Христолов дори не е бил вътре в сградата, въпреки че според друга информация от някои от влиятелните фенове той е чакал в офиса и просто не е искал да излезе. "Канарчетата" се позабавляваха и с малко футбол. Малко след събирането пристигнаха и двама полицейски служители от местното районно управление, но те не попречиха мирното събиране на феновете, като разбраха, че няма размирици. Феновете след това се изтеглиха вкупом към НАП, за да попитат защо държавата не си търси парите.

"Дянков показва някакви пълни и празни пици, ама пицата е тук, само трябва да дойде и да си я вземе. Искам да попитам кой позволява всички тези беззакония да се вършат в България. На премиера искам да му кажа, че задълженията на държавата към спорта не се изчерпват с построяването на една зала", заяви пред камерите култовия фен Велизар.


Виж коментарите (108)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).