ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев си искат отбора от Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 21.01.2010Коментари (92)13407
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев Пловдив се събират утре сутринта пред офиса на Димитър Христолов в Тракия, научи Plovdiv24.bg. Привържениците на тима бяха по-рано през седмицата при бизнесмена от Брягово, като той явно наплашен от ситуацията им обеща в петък да им подари клуба. Ден по-късно обаче той се отметна от думите си, като хем заяви, че от няколко месеца клубът е на италианците, хем каза, че си е негов и няма да го подарява на никого. Феновете ще го чакат пред входа на офиса му, за да разберат дали Христолов ще им подари отбора или ще измисли поредната си лъжа.

Клубът вече е на път окончателно да остане без футболисти, тъй като стана ясно, че още няколко играчи са на път да подадат документи за разтрогване на договорите си. Те обаче още не са подали документи за разглеждане пред Арбитражния съд. 16 човека вече са напът да скъсат договорите си с Христолов, като 13 от тях - 11 италианци и двама българи, ще го направят на заседанието на арбитража във вторник, уточниха от Асоциацията на българските футболисти, които движат делата на играчите. Останалите българи ще разтрогнат по-късно.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Akitaka
премахни филтъра

+1
 
 
Канариии ... За смях и сълзи станахме ... Посмешище на цялата страна, че и отвъд даже. Жалка картинка ... Ако ще и манифестация да спретнат феновете - масовка като от най-хубавите Татови години с байрачета и плакати, все същата ... Чичо Митко ще извади поредния жокер от ръкава и неговата ръка пак ще е най-силната на масата. Чудо трябва да стане /даже няколко едно след друго/ та отбора да се спаси. Колкото и да ми се иска, уви - в 21 век чудеса не стават ... Истината е, че този Ботев, МОЯТ БОТЕВ - клуб със славна история и традиции загива. И да има нов клуб със същото име, и да стартира на чисто от В група, нишката ще се е скъсала и няма да е същото ... Трагедия ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: