Голям резил! Ботев II отнесе тройка от Струмска слава с 9 футболисти, играли за първия тим

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:23 / 22.08.2022
6505
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) записа най-тежката си загуба от началото на сезона във Втора лига. Жълто-черните бяха разгромени от Струмска слава (Радомир) с 0:3 в двубой от 6-ия кръг, който се игра на базата в "Коматево“.

Мачът бе официален дебют на новия наставник на "канарите" Неманя Миланович. Срамът за домакините бе голям, защото в състава им имаше 9 футболисти, играли за първия отбор, включително и опитният халф Лъчезар Балтанов.

До този момент вторият отбор на Ботев бе регистрирал три загуби с по 0:1 и две ремита 1:1. Така тимът остана закотвен на последното място в класирането с актив само от 2 точки.

Цветомир Цанев даде солидна преднина на Струмска слава с две попадения в 50-ата и 75-ата минута. Крайното 0:3 оформи Красимир Панчев в последната минута.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Джаспър Ван Хертъм, Мартин Христов, Хуго Аззи, Точукву Ннади, Самюел Акере, Димитър Тонев, Мартин Секулич, Бисер Бонев, Лъчезар Балтанов, Николай Минков.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).