Започна работа по тревата на "Колежа", фирмата изпълнител с гръмко обещание

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
15:53 / 22.08.2022
10610
Започна съществената работа по изграждането на тревното покритие на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Изпълнител на обществената поръчка е  ДЗЗД "Уни Грийн“, със седалище и адрес в София, район "Триадица".

"Истинските фенове знаят, че за перфектния терен е нужна перфектна тревна покривка, а за нея, е нужна повече от перфектна поливна система. Обещаваме да се погрижим и за двете - съвместно с Green Game - Тревен чим", написаха от фирмата изпълнител и добавиха своето мото "Създаваме природа".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че поръчката е с предмет: "Инженеринг за Реконструкция на тревното покритие, изграждане на автоматизирана поливна система, изграждане на помпена станция за захранване на поливната система, доставка на полиетиленови резервоари, възстановяване и оборудване на съществуващ сондаж с помпа и автоматика за пълнене на резервоарите на стадион "Христо Ботев".

Тя е на обща стойност в размер на 265 900 лева без ДДС (319 080 лв. с ДДС).

Срокът за изпълнение на договора е 120 календарни дни, но целта на фирмата е да приключи поръчката доста по-бързо.


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).