Серехидо отговори на Ботев: Не сме в Северна Корея, ще продължа да споделям моите гледни точки!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
19:52 / 18.08.2022
4248
Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо отговори на декларацията, с която от "жълто-черния" клуб го предупредиха, че ще се обърнат към съда, ако продължава да "уронва престижа" на ПФК Ботев. Испанецът обаче ясно показа, че няма намерение да казва нещата такива, каквито ги вижда.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса какво написа Серехидо в личния си профил във Фейсбук:

"Кратка бележка да благодаря на всеки, който ми показа подкрепа след заплашителната комуникация от страна на някой скрит зад официалните канали на клуба, който имах честта да ръководя. Предполагам, че някои неща никога не се променят.

Искам също така да благодаря на тези, които уважително не са съгласни с моето мнение. Надявам се, че можем да продължим да поддържаме жив този така необходим дебат.

Тъй като не сме в Северна Корея, ще продължа да споделям моите гледни точки, когато преценя.

Така или иначе най-важното нещо в момента е фокусирането на отбора за взимане на три точки срещу Черно море. Пожелавам късмет на играчите и треньорския щаб срещу един наистина труден съперник".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).