Желко Копич: Ще дам всичко от себе си, за да класирам Ботев в Европа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
19:28 / 03.08.2022
4430
Новият треньор на Ботев (Пд) Желко Копич направи първото си изявление пред представителите на медиите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана минути преди хърватският специалист да изведе "канарите" за първо занимание на базата в "Коматево".

"От днес ще давам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с общи усилия ще върнем отбора към по-добри дни. Нямаме конкретно поставени цели за 5,10 или 15 точки", заяви Желко Копич.

"Дойдох да работя здраво от първия ден. Ако целта преди мен е била класиране в Европа, ще дам всичко от себе си Ботев да я постигне. Тази седмица ще имаме три тренировки, а в събота ще играем контрола", допълни хърватинът.

След това той отговори конкретно на три въпроса на Plovdiv24.bg:

"Гледах на запис всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал двубоите от миналия сезон, но предстои и това да се случи".

"С ръководството на клуба имам уговорка да започна работа с настоящия щаб. Ще имам време, за да оценя работата на всеки един човек от щаба и след това ще преценим дали да взема друг човек за помощник".

"Вчера пристигнах в Пловдив и все още не съм успял да разгледам града. Но това, което знам и което съм слушал от приятели, са само хубави неща за Пловдив".

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Копич!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).