Валентич: В първия мач играхме много добре! В момента има хармония между нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:52 / 28.07.2022
2427
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич демонстрира умерен оптимизъм по време на пресконференцията си в Никозия снощи. Неговите възпитаници се изправят тази вечер от 20,00 часа срещу местния гранд Апоел в реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Първият двубой в София завърши 0:0, а според Валентич "жълто-черните" са играли тогава много добре.

Ето какво каза босненският специалист по време на брифинга в Никозия:

Това е друг турнир и в първия мач играхме много добре. Сега шансовете ни са 50 на 50. Сега е въпросът как ще можем да отворим на 3 аспекта - публиката на Апоел, атмосферни условия и натиска на домакините в началото на срещата. Направихме задълбочен анализ на първия мач, а сега няма да имаме и кадрови проблеми.

За нас е важно да запазим нагласата си от първата среща, защото тогава играхме много добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са почти същите. Тук може би разликата е по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме.

Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество да направим добър сезон. Това, което мразя, са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам.

Антоан Бароан е млади играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).