Голяма трансферна бомба в родния баскетбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 21.07.2022
734
Голям трансферен удар направи баскетболният Рилски спортист. Договор с клуба от Самоков подписа един от най-добрите играчи в България и националния отбор Чавдар Костов. Той имаше оферта и от възобновения отбор на ЦСКА, но избра да премине при носителя на Купата на България. 

Чавдар Костов идва в Самоков от Левски, където през миналата година завърши сезона със средни показатели от 15 точки, 4,2 борби и 2,5 завършващи подавания средно на мач. Освен за Левски Костов е играл още за отборите на Лукойл Академик, гръцкия Кавала, австрийския Гьосинг Найтс, Кими и Работнички Скопие, с който печели турнира за Купата на Македония, а заедно с това и приза за MVP на турнира.

Националът има зад гърба си също няколко спечелени шампионски титли в България с отборите на Лукойл Академик и Левски, както и титла плюс купа от престоя си в Австрия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).