Дубълът на Ботев игра с рекордно млад състав, дебютът на треньора бе неуспешен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:49 / 17.07.2022
3551
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 от Витоша на старта на Втора лига. Двубоят се игра на перфектния терен на стадиона в Бистрица.

"Канарчетата" играха с рекордно млад състав, като средната възраст на "жълто-черния" тим беше 17.7 години. Мачът бе официален дебют за Артур Ованесян начело на отбора.

Ботевистите изиграха добър мач, но изпитваха сериозни проблеми в завършващата фаза. От своя страна домакините се опитваха да контролират случващото се на терена и създадоха редица положения за гол.

Единственият гол падна в 30-ата минута. Центриране от корнер бе засечено от непокрития Слави Паскалев, който от близка дистанция донесе трите точки на тима си.

Най-доброто положение за Ботев бе в 72-ата минута, когато Акере стреля от фаул, но вратарят на домакините спаси.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Костадин Татаров, Никола Нейчев, Атанас Йорданов (77- Стилян Стойчев), Димитър Балинов (63- Димитър Диклиев), Мартин Ситев, Даниел Гичев (58- Добромир Павлов), Самуел Акере, Константин Павлов (77- Габриел Златанов), Юсеин Касов (45- Даниел Коков), Мирослав Георгиев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).