Гаджалов пред преминаване в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:36 / 09.01.2010
6366
След обявяването на сделката за Локомотив (Пловдив) честта пръв от ботевистите да повлече крак към „Лаута" се падна на Костадин Гаджалов. Най-добрият продукт от ДЮШ на Ботев през последните години, част от отбора на Евро 2008 за юноши и младежки национал, се счита за сигурно попълнение в Локомотив.

Очаква се защитникът да подпише със смьрфовете идната сряда, като за целта в Пловдив пристига личният му мениджър Саша Вукоевич. Старши треньорът Нанджи Шенсой е поканил Гаджалов още за началото на зимната подготовка, но футболистът е отклонил предложението.

Гаджалов се раздели с родния Ботев миналото лято, след което бе на косъм от трансфер в Литекс. Оферти за него бяха извадили още Сливен, Локо (София) и Локо (Пловдив), но той реши да пробва късмета си в Япония.

След три месеца подготовка с елитен тим от Страната на изгряващото слънце Гаджалов се прибра в България и си търси отбор.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).