Сериозен тест за Валентич, Ботев ще е без шестима основни играчи срещу Хебър

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:31 / 07.07.2022
6445
Първият официален мач на Ботев (Пд) за новия сезон ще е сериозен тест за наставника на отбора Азрудин Валентич. Жълто-черните приемат новака Хебър утре (8 юли) от 18,30 часа на базата си в "Коматево". Проблемът за босненския специалист идва от факта, че той няма да може да разчита на шестима основни футболисти.

Четирима от тях изтърпяват наказания от края на миналия сезон, припомня Plovdiv24.bg. Със спрени права за по 2 срещи заради натрупани картони са Мохамед Брахими, Самюел Супрайен и Реда Рабей, а Джеймс Етоо е наказан само за един двубой.

Големият отсъстващ естествено ще е капитанът Тодор Неделев, който в момента се възстановява след претърпяната операция в Тбилиси. В негово отсъствие с капитанската лента ще бъде централният защитник Виктор Генев.

Дебютът си за "канарите" засега ще отложи и новото попълнение Рой Херман. Израелският защитник се контузи по време на лагера в Турция и все още не е готов за игра.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).