Димитър Илиев сигурен за ЦСКА, Кики и Акалски се колебаят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:02 / 07.01.2010
2699
Нападателят Димитър Илиев е сигурно ново попълнение на ЦСКА, докато другите двама договорени с Локомотив Пловдив футболисти Кирил Акалски и Дани Кики все още мислят за бъдещето си.

Тримата състезатели са минали през офисите на „Титан" за преговори със собственика Димитър Борисов. Играчите са коментирали с боса личните си условия по договорите с ЦСКА. Сигурно е, че Димитър Илиев ще подпише с „червените". Все още обаче за другите двама играчи нещата не се 100% ясни. Акалски и Кики имат няколко дни да решат къде искат да продължат кариерата си. Дуетът все още не е напълно убеден, че преминаването в ЦСКА ще се окаже правилен ход.

Клубовете са си стиснали ръцете и се очаква крайната дума на футболистите. Липсата на окончателно решение относно бъдещето на Акалски и Кики поставя под въпрос и селекцията на Локомотив Пловдив. От клуба заявиха, че все още не могат да направят планове за нови попълнения докато не са наясно дали ще разполагат с двамата играчи. До утре най-късно трябва да стане ясно какво са решили Кирил Акалски и Дани Кики. Преди няколко дни Кики обяви, че със сигурност остава на Лаута, но според запознати това не е крайното решение на футболиста, който в последна сметка може да се озове на „Българска армия".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).