Шефове на Ботев поискаха да няма каса за билети на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:39 / 28.06.2022
4661
От пресцентъра на Община Пловдив дадоха още разяснения за днешната среща, на която се дискутираше строежа на стадион "Христо Ботев".  На разговорите присъстваха кметът Здравко Димитров, строителят на съоръжението Илиян Филипов, проектанти, представители на ръководството на ПФК Ботев, както и привърженици на "жълто-черните".

Според Здравко Димитров със заема от 12 млн. лв., тегленето на който беше утвърдено на последната сесия на Общинския съвет на Пловдив, ще бъде завършена козирката на "Колежа“.

Ето какво гласи още официалната информация от общината:

Обсъдени бяха и следващите стъпки по изграждането на стадиона, като предстои във възможно най-кратки срокове да се извършат съгласувателните процедури с ВиК, с EVN, с топлофикация, за да се пристъпи към изграждането на абонатна станция, на терена с поливна и отводнителна система и т.н.

Предстои още работа около изграждането и на билетната система. Управителите на "Ботев“ Пловдив Алексей Жуковин и Герман Чистяков предложиха на стадиона да не се изгражда каса за билети. "И сега около 90% от билетите се продават онлайн. Няма ли такава каса, и сигурността ще е по-добра“, обясни Жуковин. Проектантите обясниха обаче, че касата е изискуема по закон.

Кметът Здравко Димитров беше категоричен, че предстоят още срещи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).