Нов треньор на вратарите в Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:01 / 04.01.2010
3209
Вратарят на Пирин Ивайло Иваников вероятно ще почне работа в Локомотив (Пд). Да бъде треньор на вратарите на "Лаута" го е поканил лично новият собственик на клуба Константин Динев. За варианта е наясно и новият старши треньор на "черно-белите" Наджи Шенсой.

Спецът Шенсой е чакан да пристигне на "Лаута" в четвъртък. Дотогава трябва да се изясни изцяло планът за зимната подготовка на отбора. Засега е сигурен първият лагер в Сандански, пътуването за подготовка в Анталия все още не е потвърдено от отговорните фактори в Локомотив.

Общо събрание на акционерите на Локомотив ще има днес в София. На него не се очаква да се случат чудеса. Сбирката просто е част от финализирането на сделката за продажбата на клуба. Документално прехвърлянето на акциите от Галя Топалова на Динев и юридическото финализиране на нещата се очаква да се случат най-късно в края на месец февруари.

"Смяната на собствеността ще се осъществи на по-късен етап, когато всичко по документи се изчисти до последния детайл. Днес ще има промяна в ръководството на дружеството. Коко Динев ще предложи свое доверено лице за шеф на борда на директорите. Сделката върви в нормални темпове. Намеренията на продавач и купувач за сделка не се променили по време на празниците", декларира Галя Топалова.

 

Източник: topsport.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).