Звезда на Лудогорец: Стадионът на Ботев няма нищо общо с кипърските

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:46 / 16.06.2022
9909
Голмайсторът на Лудогорец Пиерос Сотириу бе най-търсеният събеседник от кипърските журналисти след жребия за Лигата на конференциите, който противопостави местния гранд АПОЕЛ (Никозия) на третия в нашето първенство Ботев (Пд).

"Това е силен отбор с добри играчи, но един добър АПОЕЛ може да победи Ботев Пд. Те притежават силни играчи. Най-добрият им футболист е капитанът Тодор Неделев. Той обаче наскоро претърпя катастрофа. Тази между автобусите на националния отбор в Грузия, и му се наложи да претърпи операция на главата. Не знам дали той ще може да играе в мачовете срещу АПОЕЛ", обясни Сотириу пред Goal.philenews.com.

Със сигурност обаче Неделев няма да играе срещу кипърския тим, тъй като лекарите смятат, че възстановяването му от операцията ще е поне 3-4 месеца.

"В Ботев не ги е страх от АПОЕЛ. Феновете на българския отбор са много верни, а стадионът им няма нищо общо с кипърските", добави още националът на Острова на Афродита.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).