Димитър Кузманов: Нямам търпение да играя в Ливърпул!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:19 / 09.06.2022
2295
Рекордьорът на България по победи за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов - Мико ще участва в силен традиционен турнир в Ливърпул, научи Plovdiv24.bg. Надпреварата в града на Бийтълс ще се проведе една седмица преди началото на турнира от Големия шлем "Уимбълдън" - от 16 до 18 юни включително.

Пловдивският тенисист ще участва за първи път в турнира, като сега ще бъде неговото 20-о издание.

"Щастлив съм за първи път да взема участие в този невероятен турнир, който се провежда вече 20 години! Седмица преди Уимбълдън в града на Бийтълс - Ливърпул! Благодаря на организаторите и на моя мениджър за поканата! Нямам търпение да играя", написа в социалната мрежа Кузманов.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Димитър Кузманов записа рекордно класиране в световната ранглиста, след като стигна до полуфинал на "Чаланджъра" в полския град Познан. В момента състезателят на ТК Локомотив Пловдив е №179 в класацията на АТР. Той ще участва и в квалификациите на "Уимбълдън".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).