Зингаревич проучва възможност да помогне за строежа на стадион "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
08:55 / 26.05.2022
8958
Ботев (Пловдив) ще увеличи бюджета си за новия сезон, в който може да атакува групите на Лигата на конференциите, ако спечели баража с Берое. Възловият двубой за жълто-черните е в събота от 18,30 часа на базата в "Коматево".

Собственикът на клуба Антон Зингаревич ще завиши бюджета с 30 процента. Очаква се руският бизнесмен да подпомогне финансово и строежа на стадион "Христо Ботев". Зингаревич е проучил възможността за закупуване на модерна система за лицево разпознаване, твърди "Тема спорт". Чрез подобна система западните клубове отдавна контролират сигурността по трибуните.

Междувременно стана ясно, че старши треньорът Азрудин Валентич ще може да заложи на най-доброто, с което разполага за мача с Берое. В състава на “канарчетата" няма контузени или наказани играчи. Цели шестима висяха с картони преди последния двубой от плейофите със Славия (2:1), но те се опазиха и не се стигна до санкции.


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).