Бербатов изпревари Шустер, Фьолер и Тони Кроос в престижна класация в Германия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:16 / 25.05.2022
1522
Димитър Бербатов бе нареден на престижното девето място в класацията за най-добър футболист на Байер Леверкузен за всички времена, направена от вестник "Билд". Интересно е, че зад Бербо в класацията са футболисти като Тони Кроос, Руди Фьолер, Бернд Шустер, Хюн-Мин Сон, Щефан Кислинг.

За най-добър футболист в историята на Байер Леверкузен е посочен бразилецът Лусио, а челната тройка се допълва от Улф Кирстен и Михаел Балак. Пред българина в подреждането са още Бернд Шнайдер, Зе Роберто, Йенс Новотни, Емерсон и Кай Хаверц. Димитър Бербатов обаче не част от идеалния състав на Байер Леверкузен, където нападатели са Улф Кирстен и Кай Хаверц. 

"Българинът беше естет. Неговите голове - общо 91 за Леверкузен, бяха произведение на изкуството. След отказването на Улф Кирстен с право му бе позволено да облече фланелката с номер 9", пишат колегите в Германия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).