Александър Тунчев пое наш елитен клуб, подписа за 2 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
14:26 / 19.05.2022
5200
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Александър Тунчев сравнително бързо си намери нов отбор. 40-годишният специалист ще бъде новият наставник на Арда (Кърджали).

Това стана ясно днес след среща между ръководството на кърджалийския клуб и бившия централен защитник. Двете страни се разбраха договорът на Александър Тунчев да бъде за две години и влиза в сила от новото първенство.

Треньорът направи обиколка на "Арена Арда", за да се запознае с базата на клуба. В скоро време ще бъде обявен и щабът, който ще помага на Тунчев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Тунчев попаде оставка в Локомотив на 3 април след загубата от ЦСКА 1948 с 0:4. Тогава той обяви, че "рибата се вмирисва от главата". По всяка вероятност негов помощник в Арда ще е Георги Илиев, с когото работиха успешно в екип и на "Лаута".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).