Кобрата спука от бой американец, Тервел даде всичко от себе си срещу Ковальов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 15.05.2022
3746
Кубрат Пулев спечели срещу американеца Джери Форест на ринга на TrillerVerz 5 в зала "Форум Ингълууд" в Лос Анджелис, Калифорния, а неговият брат Тервел загуби за първи път мач в професионалния бокс, отстъпвайки на руснака Сергей Ковальов.

Кубрат Пулев, двукратен претендент за световната титла, надви Форест убедително, след като нанесе тройно повече удари от съперника си - 153:51. Двубоят завърши в десет рунда и българският боксьор бе обявен за победител единодушно от съдиите край ринга.

"Следващата цел е по-добър съперник, някой от топ 10, а един ден и битка за титлата. Преди това обаче предстои среща на брат ми срещу Ковальов и вярвам, че той ще спечели", заяви Кубрат след края на двубоя срещу Джери Форест.

Това обаче не се случи. Руснакът бе много активен в началото и спечели първите три части, запазвайки предимството си до края на двубоя. След десет рунда съдиите преброиха повече удари за Ковальов - 103:63, с което Пулев отстъпи за първи път в 17 двубоя на професионалния ринг.

Гледайте в прикаченото видео фрагменти от представянето на Кубрат Пулев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).