Акалски спечели вота на "черно-белите" фенове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
15:06 / 20.12.2009
5804
Феновете на Локо отново се събраха, за да отбележат традиционната вече "Черно-бяла Коледа". На тържеството бе провъзгласен и носителят на приза "Футболист на годината в Локомотив". Призовото място грабна вратарят Кирил Акалски, който спечели сърцата на феновете през годината и заслужи 20% от вота. Акалски не е в България, затова неговата награда бе получена от играещият треньор на вратарите в Локо Стоян Ставрев. Все пак Акалски се включи в телефонен разговор от Германия, където е на гости на сестра си.

Подгласници на Акалски станаха капитанът Димитър Илиев и екс-носителят на лентата Георги Мечечиев. Те лично получиха своите награди.

Около час и половина преди награждаването стартира и самата церемония, която протече в четене на историята на Локомотив. Специално внимание бе отделено на сезон 1968/69-та, когато "смърфовете" са бронзови медалисти. Част от футболистите от онзи славен отбор, начело с Христо Бонев и Георги Василев, също бяха удостоени с награди.

Феновете не пропуснаха да направят и поредната си закачка с президентката на отбора Галя Топалова, като бяха направили специален колаж, който можете да видите в приложената галерия към статията.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).