Пардю: Не сме в добра форма и това е проблем! Мъри: При нас напрежението е повече

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
13:58 / 13.05.2022
1379
Треньорите Алън Пардю и Станимир Стоилов говориха днес на съвместна пресконференция преди финала за Купата на България, предаде репортер на Sofia24.bg. Двубоят за трофея е в неделя от 17:00 часа на стадион "Васил Левски".

"Ние не сме в добра форма, това е очевидно. Левски обаче е и това е проблем. В крайна сметка финалът ще ни даде страхотна възможност да покажем какво можем. Мачът няма нищо общо с бъдещето ми в клуба. Ще остана в ЦСКА, без значение от резултата. Имаме пресни спомени от тази Купа от миналия сезон, така че може би имаме малко повече опит от Левски в това отношение. Всички са на линия, с изключение на Юрген Матай и Бисмарк Чарлз", заяви наставникът на "армейците" Алън Пардю.

"Специално в мен от доста време има предстартова треска - не само за Купата, ами и за цялото представяне. В моите футболисти е нормално да има предстартова треска, при мен може би е малко по-добре от тази гледна точка, защото на доста места съм печелил Купа. Докоснах трофея, защото мислех, че снимката ще изглежда по-добре. Моето желание е по-добрият да спечели", започна Станимир Стоилов.

"Аз нямам проблеми в главата си със стартовия състав. Повече притеснения имам относно играта ни. Срещу нас е отбор, който има опит. Те имат 12 мача в евротурнирите само този сезон. Надявам се всеки, който играе да се представи по най-добрия начин. ЦСКА има доста повече опит в такива мачове. При нас напрежението е повече, отколкото при тях - те играха няколко подобни мача", допълни треньорът на Левски.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на двамата треньори!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).