Неделев със странно изказване, не помни кой собственик на Ботев му провалил трансфер в Турция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:49 / 12.05.2022
6268
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев направи странно изказване относно провален преди време негов трансфер в Турция. Халфът разкри, че тогавашното ръководство на "жълто-черните" е поискало в последния момент повече пари. Неделев обаче не спомена конкретни имена.

"Имах много хубава оферта от Турция преди две години. Бях се разбрал за договор и за всичко. Но в последния момент, доколкото разбрах, от Ботев са поискали повече пари за мен. Не помня кой е бил собственик тогава. Не разбрах кой от клуба е искал повече пари", обясни пред Sportal.bg Тодор Неделев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди Антон Зингаревич собственик на клуба бе Сдружение ПФК Ботев. Официално сдружението поема властта на 23 юли 2020 година, когато Георги Самуилов прехвърля притежаваните от него 60 процента клубни акции. По това време председател на Сдружение ПФК Ботев е Радослав Кошински.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).