Гомис: Преговарям за удължаване на договора с Локо! Имам обаче една голяма мечта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:57 / 09.05.2022
2650
Футболистът на Локомотив (Пловдив) Кристиан Гомис, който стана обект на расистка атака от страна на футболист на Арда (Кърджали), даде любопитно интервю пред авторитетен френски сайт.  Централният защитник призна, че се чувства добре в България и не засегна конкретно проблемната ситуация с петко Ганев.

"След Ле Мюро изкарах проби в Аталанта Бергамо, откъдето имаха интерес към мен. Всичко мина добре и трябваше да подпиша договор, но в последния момент това не стана заради административен проблем. В България нещата вървят добре, успях да се наложа като титуляр. Имат ми доверие, имам всичко на разположение, за да се чувствам добре. Атмосферата е невероятна, хората тук обичат футбола. Идва доста публика, независимо от съперника. Приятно е, особено, когато играем срещу големите отбори - Лудогорец или ЦСКА", започна изказването си Гомис пред "Фут Меркато".

"Да играем редовно в Европа е допълнителна мотивация, още повече, когато вече сме пробвали. Миналата година ми бе за пръв път и натрупах много зрялост в тези мачове (бел. ред. - с Копенхаген). В момента се преговаря за евентуално продължение на договора ми, но още няма споразумение. Когато дойде моментът, ще взема решение. Но имам желание да се върна във Франция. Това е моята страна. Мечнтата ми обаче е да получа покана от националния отбор на Сенегал. Роден съм в тази страна и това ще бъде голяма гордост за мен", допълни още бранителят на Локомотив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).