Треньорският щаб на Локо категоричен: Предимно българи в лятната селекция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:28 / 02.05.2022
3560
Треньорският щаб на Локомотив Пловдив е категоричен, че ще се опита да привлече предимно българи по време на лятната селекция. Вече се работи по лятната селекция и се обсъждат различни идеи.

Не пропада и идеята на новото ръководство да изпрати легендата Христо Колев - Бащата със скаутска мисия в Португалия. Там обаче ще търсят футболисти, които да могат да бъдат обявени като екстра в състава за следващия сезон.

На "Лаута“ вече са водени разговори за продължаване на контрактите с Парвиз Умарбаев и Кристиян Гомис, но засега няма конкретно развитие по темата. В следващите седмици ще се реши и бъдещето на Лукас Салинас, твърди "Мач Телеграф". Един от най-креативните играчи на Локомотив Пловдив изгуби инерцията, която бе набрал по време на зимната подготовка, заради контузията, която го извади за дълго от терените след четвъртфинала за Купата на България срещу ЦСКА-София на стадион "Българска армия“.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).