ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Задържаха луксозния джип на украински супермодел в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 02.05.2022Коментари (5)79387
©
Луксозният джип "Мерцедес“ G400d на украинския топмодел Анна Дурицка е задържан от полицията в Годеч. Автомобилът е бил управляван от Анкит Лав, син на Бхим Сингх, основател и президент на "Националната партия на пантерите на Джаму и Кашмир“. Колата е трябвало да бъде превозена на собствен ход до Лондон, където живее моделката, 

38-годишният Анкит Лав е бил разпитван от българската полиция в продължение на седем часа, съобщава индийският вестник Tribuneindia, цитиран от "Телегрф".

Информацията се допълва и от изданието The Kashmirmonitor, което посочва, че задържането е станало на главния път в посока Видин, близо до Годеч, в сряда. Според запознати става въпрос за село Гинци на главен път II-81, където обичайно стоят патрули на полицията. Униформените забелязали скъпарския джип с украинска регистрация и го спрели за проверка. При нея установили, че возилото се води на името на Анна Дурицка, а Лав няма пълномощно да го управлява, става ясно от публикация в ThePrint.

Запитан как той кара нейното превозно средство, Анкит казал, че е дългогодишен приятел на моделката и той помага за изнасянето на колата и някои от вещите й от Украйна. В багажника на мерцедеса, който се оценява на над 100 000 паунда, са намерени дизайнерски дрехи на Дурицка и други нейни принадлежности. Индиецът обяснил на годечките полицаи, че Дурицка не може да напуска Обединеното кралство, тъй като скоро е финализирала статута си на бежанец. Затова той й предложил да лети до България, да вземе колата заедно с вещите й и да ги докара на собствен ход до Лондон. Предполага се, че още през март в първите дни на войната Дурицка е влязла с автомобила си в България, след което със самолет е заминала за Великобритания.

В изявление пред индийските медии бащата на Лав Бхим Сингх каза, че българската полиция е свалила украинските регистрационни табели от колата и е принудила сина му да закара автомобила до полицейски участък. Там е бил помолен да даде ключовете и документите за регистрация на автомобила. Анкит е информиран, че началникът на полицията ще изпрати автомобилните номера в Украйна, след което Анна Дурицка ще трябва да посети родината си, за да вземе нови номера, за да продължи по-нататък. Дотогава колата ще остане на отговорно пазене в българската полиция, посочват индийските медии.

Собственичката е бивша на Борис Немцов

Анна Дурицка е бивша партньорка на убития руски опозиционен лидер Борис Немцов, твърд съперник на Владимир Путин, съобщават индийските медии. Според съобщенията се смята, че Анна е единственият свидетел на убийството на Немцов. Индиецът Анкит Лав, дългогодишен приятел на Ана, се съгласил да докара колата й и други вещи до Лондон по сухопътен маршрут. Пътуването от Софийска област до Лондон е приблизително 27 часа. Запитан как е бил подготвен да се впусне в такова пътуване, Лав каза: "Участвал съм в състезания във Формула 4 преди, така че не изглеждаше като сложна задача.“


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще го обезкостят стой та гледай нищо че е на паркинг на полицията,но защо му свалят номерата и трябва да се вадят нови,странно нито е нарушил, само където няма пълномощно за каране на тази кола, която евентуално е щяла да мине през цяла Европа.Щом е оставил ключовете и документите може да се изпари даже от земята.....
0
 
 
Откакто някои наши депутати с крадени коли ги връщат от границата и после пак излизат след часове с друга кола.Това е Булгаристан не е Европа.
+3
 
 
Откога за липса на пълномощно те арестуват и свалят номера? Бас държа, че след това отговорно пазене на джипа, половината му части ще липсват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: