Умарбаев иска непосилна за шефовете на Локо заплата, предлага се на други отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:21 / 01.05.2022
5974
Един от големите герои на Локомотив Пловдив през последните 3 години - Парвиз Умарбаев, си търси нов отбор и шансовете да остане на "Лаута" и след края на сезона са минимални. Националът на Таджикистан е позволил на агент, който работи в България, да го уреди с по-добри условия в родния елит.

Той е влязъл в контакт с няколко клуба, но от един от тях са издали на шефовете на "Лаута“ каква заплата им е поискал Умарбаев, който само преди няколко дни стана баща за първи път. В Локомотив са били категорични, че не могат да дадат подобни пари на един от лидерите в състава си.

Треньорът Александър Томаш иска Умарбаев, Лукас Салинас и Кристиан Гомис да останат. В същото време обаче новите собственици са уверени, че ще могат да привлекат по-класни попълнения през лятото. Информацията е на "Мач Телеграф“ и до момента не е потвърдена официално от "Лаута".

Plovdiv24.bg вече информира читателите си, че ситуацията около Умарбаев е внимателно следена от шефовете на Черно море и ЦСКА 1948.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).