Това ли е новият шеф в Локомотив? Ще има и други сериозни промени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:16 / 29.04.2022
6846
Таско Тасков ще започне работа в Локомотив Пловдив. Бившият съдия напусна наскоро Пирин (Благоевград), като истинската причина да го стори е именно предложението от черно-белите, което е приел.

При "орлетата" Тасков първо заемаше длъжността маркетингов директор, а после стана и изпълнителен след напускането на Ива Уорън. Наскоро той обяви, че си тръгва от Пирин заради рзаминавания във вижданията за развитието на клуба.

До края на май бившият съдия е в отпуска, а от 1 юни се очаква да започне работа в Локомотив Пловдив. Преди Пирин, Тасков бе директор и във ФК ЦСКА 1948 Сф. Така "смърфовете" ще са третият роден клуб, в който ще работи. На "Лаута“ тепърва ще се уточнява каква точно дължност ще заема, но най-вероятно също ще е изпълнителен директор.

Таско е бил поканен лично от новите собственици на черно-белите, които са имали дълъг разговор с него за бъдещето на клуба след оттеглянето на Христо Крушарски, твърди "Тема Спорт“. Ще има и други структурни промени на "Лаута“, категорични са от клуба.

Предстои изграждането на солидно скаутско звено. То ще е оглавяване от легендата Христо Колев - Бащата. С помощта на Таско Тасков ще бъде засилена и марктинговата част в Локо. В клуба, по настояване на спортно-технчиеския щаб, бе върната и психоложката Илиана Димитрова.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).