50 деца от Пловдив усетиха пожарникарския адреналин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:01 / 28.04.2022
1512
Състезания между младежки противопожарни отбори, организирани под егидата на две районни служби - Първа и Втора в РДПБЗН се проведоха днес в Пловдив на лекоатлетическия стадион, намиращ се непосредствено до стадион "Пловдив". В надпреварата, която цели да създаде в децата отговорност, дисциплина, тактика и екипност в отборната работа, участие взеха 50 деца на възраст между 12 и 16 години.

Усещането на пожарникарския адреналин по време на тематичните тренировки и състезания, които се провеждат от 1999 година до сега, създават у подрастващите безценен опит с трайни усещания. Наградите на най-бързите и сръчните - купа, грамоти, медали и подаръчни комплекти връчиха кметовете на районите "Централен" и "Западен" - Георги Стаменов и Димитър Колев и началник сектор ПКД към РДПБЗН Пловдив главен инспектор Петър Тосков.

Класирането поведе средно училище "Васил Левски" - Пловдив. Второ и трето място си поделиха възпитаниците на НУМТИ "Добрин Петков" и ОУ" Д-р Петър Берон". С награди бяха отличени и състезателите от ОУ "Христо Ботев" в град Съединение. Победителите ще представят съответните служби и на състезанието на областно ниво, което предстои на 12 май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).